Adecco Group Nederland

Zilveren Kruis Achmea Klantenservicemedewerker - Leiden

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 11-08-2017 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Leiden Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 36 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Zilveren Kruis Achmea Klantenservicemedewerker

Heb jij lef en toon je graag leiderschap? Zet jij met passie de klant centraal in alles wat je doet? Kom dan werken bij deze toonaangevende verzekeraar waar samenwerken en jezelf ontwikkelen hoog in het vaandel staan. De afdeling Klantcontact van Zilveren Kruis Achmea heeft een ambitie: "In 2018 ervaart de klant ons als expert op het gebied van verzekeren en vertrouwt ons op het gebied van zorg en gezondheid. Samen maken we het verschil."

Wat ga jij doen?
 • Je beantwoordt vragen van verzekerden van Zilveren Kruis. Je kunt hierbij onder meer denken aan betalingsachterstanden, betalingsregelingen, premievragen, wet wanbetalers, etc.
 • Je lost telefonisch problemen en klachten van klanten op of je belegt deze op de juiste plaats in de organisatie. Je bent hierbij transparant en duidelijk naar de klant.
 • Jij bent hét visitekaartje van Zilveren Kruis Achmea. Daarom ben je continu bezig om de klantvraag goed te begrijpen en deze naar of zelfs boven verwachting te beantwoorden.
 • Je denkt actief mee met de klant.
 • Je bent en blijft goed op de hoogte van inhoudelijke en/of procedurele wijzigingen die je uiteraard doorvertaalt in jouw werkzaamheden.
 • Je levert een bijdrage aan het afdelingsresultaat.
 • Je geeft belangrijke klantsignalen door aan teamleiders/seniors en je denkt mee in oplossingen.

Uiteraard bieden wij je vooraf een uitgebreide opleiding en begeleiden we je zowel in groepsverband als individueel. Je opleidingsperiode duurt 6 weken van 32 uur per week (vrijdag vrij). Hiervan zijn de eerste 3 weken klassikaal en daarna ga je 3 weken bellen onder begeleiding.

In deze leuke en zelfstandige baan krijg je alle mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal in alles wat wij doen. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant begrijpt en afweegt in alles wat je doet. Je zet de klant centraal en je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Daarnaast heb jij:
 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau en werkervaring op HBO niveau;
 • Je bent analytisch sterk en je schakelt makkelijk tussen verschillende computersystemen (je legt gemakkelijk verbanden);
 • Je bent dienstverlenend en klantgedreven;
 • Je hebt telefonische werkervaring opgedaan in een klantcontact functie: dit is een must!
 • Je hebt kennis en/of affiniteit met financiën;
 • Je hebt goede Nederlandse mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent positief kritisch, niet alleen over de processen maar je wilt ook jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren;
 • Gezien de dynamiek binnen deze branche hou je van veranderingen en kan je omgaan met een hoge werkdruk;
 • Kennis van SAP is een pre;
 • Ervaring binnen een debiteurenfunctie is een pré.

Over de afdeling:

Je komt te werken bij het Debiteuren Service Team, een onderdeel van Klant Services | Klant Contact, waar financiële calls, e-mails en poststukken worden afgehandeld voor de verschillende labels binnen de divisie Zilveren Kruis. Het Debiteuren Service Team bestaat uit 6 reguliere teams en 2 studententeams en is gevestigd op locatie Zwolle.

Je bent 32-36 uur flexibel inzetbaar en bent ook bereid om mee te werken in het avond en zaterdagrooster. Omdat nog niet bekend is hoe deze planning eruit zal zien, kan van het aantal avonden en zaterdagen nog geen indicatie gegeven worden. De openingstijden van de afdeling zijn per 1 april van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Je rooster is 4 weken van te voren bekend en onderling ruilen is mogelijk. Bij een werkweek van 36 uur per week, werk je de ene week 32 en de andere week 40 uur per week. Indien parttime is een vaste vrije dag altijd in overleg, maandag is hierin niet mogelijk.

Over de procedure:
Het afnemen van een test op telefonische vaardigheden is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voordat je bij Achmea kan gaan starten zul je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) moeten aanvragen bij je eigen Gemeente. Is het voor jou niet mogelijk een VOG op te vragen, dan heeft het geen zin om te solliciteren. Een Achmea screening voor aanvang is onderdeel van de procedure.

Interesse?
Reageer direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Part-time, Full-time, Leiden, Zuid-Holland, Verzekeraar, Klantenservice medewerker, Debiteuren Service Team

Contactgegevens

Contactpersoon Adecco Group Nederland

Vestigingsplaats

Solliciteer